Fargeanalyse

En lønnsom og verdifull investering i deg selv.

Fargeanalyse

Fargekonsultasjon

Farger

Vitenskapen har lært oss at farger er resultatet av at lys vibrerer. Det er stråleenergi. Farger har en avgjørende effekt på psyken vår. Den påvirker stemningen, velværet og energinivået vårt. Vi opplever farger på flere plan: fysisk, emosjonelt, mentalt og åndelig.

Vi reagerer spontant på farger, og hvordan vi oppfatter farger er til dels subjektivt. Huden, som er vårt største organ, reagerer på farger. Å bruke farger som harmonerer med oss bidrar derfor til vårt velvære og energinivå.

Dine farger etter The Suzanne-Caygill-Metoden

For oss alle er det noen farger vi føler oss mer tiltrukket av enn andre. Hvis vi er i kontakt med intuisjonen vår, føler vi oss tiltrukket av farger som passer til oss, både visuelt og energetisk. Vi lar oss dessverre ofte i for stor grad påvirke av ytre faktorer, som hva moten dikterer eller hva andre mener. Da blir resultatet ofte langt fra optimalt.

Det å kjenne sine beste farger er til stor hjelp i handleprosessen og i det å føle seg vel og hjemme i egen kropp. Det er stor forskjell på om du hører: For en lekker jakke! Eller om noen sier: Så nydelig du er i den jakken! Vi vil helst høre det siste komplimentet.

Da jeg bodde USA, ble jeg kjent med temaet fargeanalyse utført etter Suzanne Caygill, som utviklet det første systemet for fargeanalyse som kom på markedet. Dette skjedde i USA i 1942. Ennå i dag er dette den grundigste og mest individuelle metoden på markedet i verden i dag. Med individuell mener jeg at utvalget av farger er individuelt, ikke at man kommer alene til en fargekonsultasjon.

Jeg benytter meg av et utvalg av stoffer (colour-bank) som består av 3 500 forskjellige nyanser, i forskjellige stoffstrukturer og kvaliteter. Det betyr at jeg kan velge ut en unik fargepalett for hver kunde.

Fargepaletten består av 13 kategorier med farger til forskjellige formål. I tillegg til dine egne fargenyanser for hud, lepper, øyne og hår, får du farger til basisgarderoben din, alltid en kategori med rødnyanser, aksent- eller energifarger og pastellfarger, metallfarger for smykker, mm.

En fargeanalyse varer ca. 2-3 timer. Fargene dine får du med deg i to versjoner.

  • En mappe hvor alle fargene kan sees på en gang. Den anbefales å henge opp der hvor du kan se den hver dag (for eksempel på innsiden av døren til klesskapet ditt).
  • Et fargepass i form av en liten, hendig ringperm for å ha i håndvesken.

Jeg tilbyr også en kortere versjon som tar 1,5 – 2 timer. Da får kunden bare den lille ringpermen og færre farger.

Stor fargepalett

Kr. 3300,00 inkl. mva.
  • 2-3 timer
  • Du får mellom 70 og 100 forskjellige fargenyanser fordelt på 13 kategorier.
  • Stoffene  viser deg de riktige strukturene og overflatene som passer best til deg.
  • I tillegg til den store mappen med farger, får du også de samme stoffene i et lite hendig fargepass

Liten fargepalett

Kr. 2300 inkl. mva.
  • 1,5-2 timer
  • Du får mellom 40 og 50 forskjellige fargenyanser fordelt på 13 kategorier.
  • Stoffprøvene får du i et lite hendig fargepass som passer godt i håndvesken.