Garderobeanalyse

La oss sammen skape din DRØMMEGARDEROBE!

Garderobeanalyse

GarderobeanalyseGarderobeanalyse

Garderobeanalyse

  • Har du mistet oversikten over klesskapet ditt?
  • Har du mange klesplagg du ikke bruker?
  • Er skapet ditt uoversiktlig og rotete?

Jeg har hatt mange kunder som med takknemlighet har mottatt råd og hjelp med å få orden på klesskapet og garderoben sin.  Ofte er det lettere for en utenforstående å skape orden i kaoset.  Det er ganske frustrerende å åpne klesskapet hver morgen og bli minnet om at dette burde jeg ta tak i. Det er nemlig fullt ut mulig å ha et klesskap som er både oversiktlig og godt organisert. Et skap hvor alt har sin plass, er rent og i god stand, fylt av plagg du føler deg vel i og som passer til deg og ditt liv.

Ofte er det nødvendig med hjelp til å ta de viktige avgjørelsene: Trenger jeg dette plagget? Passer det til den jeg er nå? Kan jeg kombinere plagget på flere måter og få mye bruk ut av det? Mange beholder plagg de aldri bruker, plagg som er utdatert eller ikke passer i størrelsen. Å bli konfrontert med feilkjøpene dine hver gang du åpner skapet, er heller ingen god begynnelse på dagen. For en garderobeanalyse trenger jeg som regel bare et par timer. Timer som kan forandre hverdagen din!

Gjenbruk

Hvis du er interessert i å spare miljøet, kan du gi bort eller selge de plaggene du ikke vil ha. Det finnes helt sikkert andre som vil glede seg stort over dem.  Tenk deg godt om hver gang du vil kjøpe noe nytt. Kan dette plagget bli et yndlingsplagg? Det blir kastet store mengder tekstiler i dag, og det belaster miljøet unødvendig.

Kjøp kvalitet istedenfor kvantitet!