Personal Shopping

Rask og effektiv handleassistanse.

Personal Shopping

Personal-Shopping

Spar penger ved å unngå feilkjøp.

Har du en tendens til å komme hjem fra dine handleturer med klær som du allikevel ikke bruker? Kjøper du ofte feil plagg, eller plagg som ikke har noen «partnere» i skapet ditt? Har du et klesskap fylt av enslige plagg som ikke kan kombineres? Det kan bli dyrt i lengden.

Eller er du en av dem som rett og slett ikke liker å handle? Som synes det er vanskelig å ta valg, synes det er masete og slitsomt, og at tilbudet er alt for stort og forvirrende? Kanskje du synes at det er en utfordring å finne noe du liker?

Noen kjøper for mye, noen for lite. Det er en liten kunst å kunne handle riktig, med glede og en avslappet innstilling, ta gode valg og å vite hva som kler deg.

Trenger du hjelp, kommer jeg gjerne med deg og handler. Du sparer tid og kontrollerer budsjettet ditt, fordi du ikke kaster bort penger på feilkjøp du angrer på. Du kommer hjem med klær som passer til deg, din livsstil og som du føler deg vel i. Jeg legger stor vekt på en god grunngarderobe, det lønner seg alltid. De mer dekorative og spesielle plaggene kan da godt kombineres med basisplaggene dine.

Når vi skal handle sammen, pass på at du er uthvilt, har på deg pent undertøy, tar med deg et par ekstra sko som passer til det du leter etter, og ha på deg behagelige sko! Jeg anbefaler også at du sminker deg litt, for at du skal se så fresh ut som mulig når de ser på deg selv i speilet.