Kurs / Foredrag

Forskjellige tilbud til deg.

Kurs / Foredrag

Wenche Veiersted - Authentic Image

Image Journey

Et spennende, videregående kurs for kunder som har fullført både farge- og stilkonsultasjon. Hvis du føler at du trenger videre støtte og mer informasjon til omsetningen av denne kunnskapen, er dette kurset for deg.

Kurset går over lang tid. Vi treffes 15 x 3 timer, og kurset finner bare sted når alle fire deltagerne er tilstede. Det er viktig for gruppedynamikken. Vi treffes 10 ganger i mitt studio, èn gang hjemme hos hver av deltagerne (din garderobeanalyse), hvor vi øver på omsettingen av den nye kunnskapen, og èn siste gang i mitt studio igjen til avslutning.

Hoveddelen av kurset handler om såkalt «indre arbeid».  Vi går nærmere inn på hva som ligger bak den non-verbale kommunikasjonen, som jo vårt ytre er en viktig del av. Kurset gjør deg bevisst på dine egne verdier og hvilken betydning de har for klesvalgene du tar. Du lærer også om den psykologiske siden av klærne dine.

I kurset skal du formulere ditt såkalte «Personal Style Statement» (PSS), som vi jobber med gjennom hele kurset. Dette PSS får du hjelp til å uttrykke når det blir din tur til å få garderobeanalysen din ved slutten av kurset.

Dette er et kurs jeg har gitt i Tyskland i over 10 år med veldig godt resultat.
Hvordan du profiterer: En sikrere, mer autentisk stil som kommuniserer verdiene og livsstilen din på en overbevisende måte. Kurset åpner døren til nye muligheter og du blir kjent med ukjente fasetter av personligheten din.

Pris: Kr. 600,- pr. gang (inkl. mva.) med månedlig fakturering.
Sted: Filmparken på Jar, Wedel Jarlsberg vei 36, 1358 Jar, Bygn. D, 2 etg.

Fargekurs til glede og inspirasjon og nytte.

I dette kurset utvider du din kunnskap om farger og fargeharmonier. Hvor godt fargesyn du har er nært knyttet til bevissthet og erfaring. Vi maler og matcher og blander med akrylfarger og øver opp øynene til å bli kjent med fargenes mangfoldige egenskaper.

Dette er et kurs med både fargeteori og praksis. Etter dette kurset ser du garantert verden med nye øyne! 

Hvordan du profiterer: Økt fargekompetanse i valg av klær og interiør. Forbedret fargebevissthet generelt. Grunnkunnskap om farger og deres egenskaper.

Varighet: 2 dager, 9:30 – 17:00
Pris: Kr. 900,- (inkl. mva.) Alle materialer er inkludert i prisen. Ta med deg et forkle.
Sted: Filmparken på Jar, Wedel Jarlsberg vei 36, 1358 Jar, Bygn. D, 2 etg.