Kurs / Foredrag

Forskjellige tilbud til deg.

Kurs / Foredrag

Wenche Veiersted - Authentic Image

Image Journey

Et spennende, videregående kurs for kunder som har fullført både farge- og stilkonsultasjon. Hvis du føler at du trenger videre støtte og mer informasjon til omsetningen av denne kunnskapen, er dette kurset for deg.

Kurset går over lang tid. Vi treffes 15 x 3 timer, og kurset finner bare sted når alle fire deltagerne er tilstede. Det er viktig for gruppedynamikken. Vi treffes 10 ganger i mitt studio, èn gang hjemme hos hver av deltagerne (din garderobeanalyse), hvor vi øver på omsettingen av den nye kunnskapen, og èn siste gang i mitt studio igjen til avslutning.

Hoveddelen av kurset handler om såkalt «indre arbeid».  Vi går nærmere inn på hva som ligger bak den non-verbale kommunikasjonen, som jo vårt ytre er en viktig del av. Kurset gjør deg bevisst på dine egne verdier og hvilken betydning de har for klesvalgene du tar. Du lærer også om den psykologiske siden av klærne dine.

I kurset skal du formulere ditt såkalte «Personal Style Statement» (PSS), som vi jobber med gjennom hele kurset. Dette PSS får du hjelp til å uttrykke når det blir din tur til å få garderobeanalysen din ved slutten av kurset.

Dette er et kurs jeg har gitt i Tyskland i over 10 år med veldig godt resultat.
Hvordan du profiterer: En sikrere, mer autentisk stil som kommuniserer verdiene og livsstilen din på en overbevisende måte. Kurset åpner døren til nye muligheter og du blir kjent med ukjente fasetter av personligheten din.

Pris: Kr. 600,- pr. gang (inkl. mva.) med månedlig fakturering.
Sted: Filmparken på Jar, Wedel Jarlsberg vei 36, 1358 Jar, Bygn. D, 2 etg.

Referanser

«Da jeg ble spurt om å være med på dette kurset kjente jeg en stor entusiasme, selv om jeg slett ikke visste hva jeg gikk til. Når jeg fortalte bekjente om dette, ble de overrasket over hvorfor jeg, som var så flink til å kle meg, skulle på et kurs for å lære om dette. Kurset har vært en fantastisk reise gjennom flere lag av min personlighet, og flere ganger har jeg blitt konfrontert ved sider av meg selv som jeg kanskje har latt ligge litt gjemt. Det å bli bedt om å liste opp alle de positive sidene mine – uten antydning til Jantelov – og å vurdere om jeg greide å vise dem ut fra min klesstil og fargevalg var utrolig spennende og lærerikt. Resultatet av det hele er en forandring som gjør meg sterkere i den personen jeg er, og at jeg tør å vise hvem jeg er. Jeg føler  meg trygg på hvem jeg er.»
Kjersti

«Jag rekomenderar Wenches kurs «The Image Journey!» Det har varit en lärorik resa! Nu vet ja mer hur jag skal uttrykka min personlighet på et visuelt & troverdig sett. Genom at jag utveklade mitt «Personal Style Statement», vet jag hva som er riktigt & viktigt för meg. Jag vågar uttrykka min stil bettre, slutat spontanshoppa ock lockas inte like mycket av modetrender längre. Jag vil også skryta av Wenches färg-ock stilanalys som du får otroligt mycket hjelp & kunnskap av.»
Evelina

«Image-Journey-kurset hos Wenche har vært en lærerik, nødvendig og en fantastisk opplevelse for meg personlig. Kurset har vært en oppvåkning for meg på mange måter. Hva uttrykker jeg gjennom min garderobe? Hvem er jeg i dag? Temaer jeg ikke har tatt standpunkt til  på mange år! Det har vært helt unikt  å få tilbakemeldinger fra Wenche og de andre kursdeltagerne om hvordan de oppfatter meg, og ta tak i den psykologiske biten om hvorfor jeg er som jeg er, og hva jeg står for i dag. Hva ønsker jeg å fremheve ved meg selv? Hva er viktig for meg? Etter Image-Journey-kurset er jeg mye mer bevisst på valgene jeg tar, både på utsiden og på innsiden. Jeg står i det, og er stolt av meg selv for den jeg er i dag!»
Anniken

«Kurset til Wenche var utrolig spennende og lærerikt! Det hjalp meg å forstå meg selv bedre – hvordan mine verdier og indre og ytre stil henger sammen. Gruppen lærte også mye av hverandres erfaringer og tanker. Det er aldri for sent å bli den beste utgaven av seg selv, jeg gleder meg til nye shopping opplevelser hvor jeg endelig vet hva jeg kler og ser etter. Heretter er det kvalitet over kvantitet! Dette er et kurs alle kan dra nytte av, og jeg anbefaler Wenches profesjonelle og personlige stil på det varmeste!»
Siri

Fargekurs til glede og inspirasjon og nytte.

I dette kurset utvider du din kunnskap om farger og fargeharmonier. Hvor godt fargesyn du har er nært knyttet til bevissthet og erfaring. Vi maler og matcher og blander med akrylfarger og øver opp øynene til å bli kjent med fargenes mangfoldige egenskaper.

Dette er et kurs med både fargeteori og praksis. Etter dette kurset ser du garantert verden med nye øyne! 

Hvordan du profiterer: Økt fargekompetanse i valg av klær og interiør. Forbedret fargebevissthet generelt. Grunnkunnskap om farger og deres egenskaper.

Varighet: 2 dager, 9:30 – 17:00
Pris: Kr. 4000,- (inkl. mva.) Alle materialer er inkludert i prisen. Ta med deg et forkle.
Sted: Filmparken på Jar, Wedel Jarlsberg vei 36, 1358 Jar, Bygn. D, 2 etg.