Interiør

Forteller hjemmet ditt DIN historie?

Interiør

Interiør

Ønsker du et hjem som uttrykker hvem du er?

Jeg har en fire års utdannelse som interiørarkitekt fra New York Skole of Interior Design i New York City.  De første fire årene etter avsluttet studium jobbet jeg med kontordesign og layout for et stort amerikansk forsikringsfirma.

Etter at jeg flyttet til Richmond, Virginia, begynte jeg for meg selv og kombinerte freelancearbeidet med familieetablering. Der jobbet jeg hovedsakelig med renovering av gamle hus og noe kontordesign.
Jeg flyttet til Tyskland hvor jeg foruten arbeidet som imagekonsulent også jobbet som interiørarkitekt for bl.a. turistbransjen i Schwarzwald. Oppgaven min var å gi interiørseminarer for eiere av ferieleiligheter.
I dag er jeg interessert i å hjelpe kunder som ellers ikke ville kontaktet en interiørarkitekt. Jeg påtar meg gjerne små oppdrag som løser de mindre og dagligdagse utfordringene med å henge bilder riktig, fargevalg, stoffvalg, plassering av møbler for å få en god løsning, etc.

Min interiørfilosofi er også i dette arbeidet å støtte opp om kundens individualitet og smak og at hjemmet skal fortelle historien til dem som bor der. Jeg holder meg gjerne unna trender, hvis de ikke passer til verken beboerne eller til interiørstilen. Som interiørarkitekt er det ikke min oppgave å selge min egen smak. Det er min oppgave å løse problemer for kundene mine på en estetisk måte som gjør at de føler seg vel i sitt hjem.

Interior
Interior
Interior